Nieuws van de praktijk en uit het werkveld

Stagiaire

 

 

Van 1 februari 2021 tot en met 30 juni 2021 heeft Houding & Balans een stagiaire. Wij zullen u altijd vragen of u het goed vind als zij bij de behandeling aanwezig is of dat zij de behandeling uitvoert.

Stagiaire stelt zich voor

 

Ik ben Marelle Hilberink en vierdejaarsstudent Oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn leertraject heb ik de minor Revalidatie aan Saxion Hogeschool te Enschede gevolgd en heb ik tijdens mijn Bachelor Thesis onderzoek gedaan naar activiteiten/tools welke zouden kunnen bijdragen aan het stimuleren van gezond beweeggedrag bij ouderen.  

 

 

Inmiddels ben ik in de laatste fase van mijn opleiding en hierin loop ik mijn afstudeerstage bij Marieke Beens: Houding en Balans en bij Jeanet Lubeck: Paramedisch Centrum Tijhuis. De tak van de oefentherapie die mij erg aanspreekt is revalidatie en geriatrie, maar ik voel mij vrijwel thuis in alle verschillende takken van het vak. Als oefentherapeut sta ik voor het bevorderen van de zelfredzaamheid van cliënten ter preventie en reductie van klachten en een verbetering van de kwaliteit van leven.