Nieuws van de praktijk en uit het werkveld

BELANGRIJK en TIPS

 

Wacht niet met bellen als u klachten heeft. We kunnen meer doen over de telefoon en via videoconsult dan we denken heb ik gemerkt.

 

Let er op dat u thuis dezelfde werkhouding (zowel fysiek als geestelijk) aan houd als op uw werk. Dus neem pauze, haal zelf je koffie en loop naar die collega waar u zo een (bel)afspraak mee hebt.

 

Zorg dat iedereen die thuis werkt (ook de kinderen) een goede werkplek hebben.

 

Blijf ook sporten, wees creatief en gebruik wat je al in huis hebt.

 

 

Behandeling.

 

We mogen weer face-to-face behandelen, dus in de praktijk of aan huis. Natuurlijk wel volgens bepaalde regels, maar hier hebben we in de praktijk maatregelen voor genomen.

Neem dus gerust contact op, zodat we kunnen kijken naar de beste manier van behandelen voor u.

 

 

Stagiaire

 

 

Van 1 februari 2021 tot en met 30 juni 2021 heeft Houding & Balans een stagiaire. Wij zullen u altijd vragen of u het goed vind als zij bij de behandeling aanwezig is of dat zij de behandeling uitvoert.

Stagiaire stelt zich voor

 

Ik ben Marelle Hilberink en vierdejaarsstudent Oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn leertraject heb ik de minor Revalidatie aan Saxion Hogeschool te Enschede gevolgd en heb ik tijdens mijn Bachelor Thesis onderzoek gedaan naar activiteiten/tools welke zouden kunnen bijdragen aan het stimuleren van gezond beweeggedrag bij ouderen.  

 

 

Inmiddels ben ik in de laatste fase van mijn opleiding en hierin loop ik mijn afstudeerstage bij Marieke Beens: Houding en Balans en bij Jeanet Lubeck: Paramedisch Centrum Tijhuis. De tak van de oefentherapie die mij erg aanspreekt is revalidatie en geriatrie, maar ik voel mij vrijwel thuis in alle verschillende takken van het vak. Als oefentherapeut sta ik voor het bevorderen van de zelfredzaamheid van cliënten ter preventie en reductie van klachten en een verbetering van de kwaliteit van leven.